top of page
Eyelashes

1D-2D műszempilla építés
Pécs

A természetes hatást kedveled, de mégis szeretnél minőségi, 100%-osan töltött szálankénti szempilla hosszabbítást? Legyen Neked is ragyogó a tekinteted 1-2D műszempillával! 

302709317_536407808288382_7883943619981156049_n.jpg

Gettó Emese

Szempilla - és szemöldök stylist, szépségtanácsadó

  • Facebook - Lashes by Mesi
  • Instagram - GettoMesi

Rólam

2019-ben vettem részt az első 1D-s műszempilla építő képzésemen Friedszám Zsanett profi szempilla stylist magántanulójaként, 2020-ban pedig elvégeztem az OKTÁV Technikum és Szakképző Iskola Szépségtanácsadó OKJ képzését. 2021-ben a 2D műszempillák világába is bele vetettem magam, ezen kívül 2022 januárja óta szempilla liftinggel, szemöldök laminálással, valamint klasszikus szalon szolgáltatásokkal is foglalkozom. Ha természetes, mégis látványos végeredményt szeretnél, keress bizalommal!

A munkámról

Szempilla stylistként 1D, 1-2D vegyes, valamint 2D szálankénti szempilla hosszabbítást végzek Pécsett. A CC ívnek (mellyel én dolgozom) köszönhetően a végeredmény természetes, de mégis látványos lesz. A szempilla építés során műszempillák teljes sora áll rendelkezésre, a 7mm-erestől a 13mm-esig, emellett számtalan különböző szín is választható: fényes fekete, matt fekete, csokibarna, ombre lila, ombre zöld és ombre kék. Számomra nagyon fontos a természetes szempillák védelme, ezért sosem fogok olyan hosszú műszempillát felhelyezni, ami károsíthatná a saját szempilládat. A műszempilla építés exkluzív környezetben, belvárosi klimatizált szalonban történik, professzionális eszközök segítségével. 

Bejelentkezés

Kérj időpontot hozzám a social media felületeim egyikén, a 0620 454 8717 -es telefonszámon, vagy a kapcsolat menüpont alatt e-mailben! 

Fontos tudnivalók

Kérlek ezeket mindenképpen olvasd el és tartsd szem előtt, mielőtt műszempilla építésre jönnél!

Szemsmink nélkül kell érkezni, előtte este és reggel is többször jó alaposan megmosni a szemet és szemkörnyéket, sminkmaradványt teljesen eltávolítani. A legjobb, ha építés előtti nap mosod meg a hajad, mivel az épített műszempillát 24-48 órán át nem érheti víz, pára is csak amennyi muszáj. Az építést követő 24-48 órában nem szabad edzeni (mert az izzadtság is árthat a ragasztónak), emellett nem szabad szoláriumozni/napozni, uszodába/strandra menni. A kritikus időszak leteltével ezek a "tiltások" már nem érvényesek, azonban a pillákat naponta 2x alaposan tisztítani kell. Ha szeretnél szemsminket használni a pilla mellé is, akkor be kell szerezni egy OLAJMENTES sminklemosót, amit nálam is megvásárolhatsz a szalonban. Napi szinten fésülni kell a műszempillákat, valakinek elég a napi 1, van akinek egész nap hordozni kell magával a fésűt. Építéshez fogok használni egy kis bambusz szárú fésűt, ezt majd nyugodtan magaddal viheted, mivel minden vendégnél cserélem. Azonban ez nem alkalmas arra, hogy mindenhova vidd magaddal, ez inkább otthoni, ahol nem piszkolódik, de tudsz nálam vásárolni olyan fésűt aminek van kupakja, azt lehet táskába/pénztárcába rakni, nem kerül rá szennyeződés és baktérium, így elkerülhetőek a szembetegségek és az irritáció. 

A műszempilla ragasztó okozhat irritációt és allergiát néhány embernél, azonban ez csak a viselés közben derül ki, így allergia teszt sajnos nem végezhető. Irritáció esetén a műszempillákat professzionális módon el kell távolítani leoldóval, majd erős allergiás reakció esetén orvoshoz fordulni. 

Pinczés Rita

"Nagyon örülök, hogy rátaláltam Mesire! Gyönyörű munkát végzett, nem mellesleg olyan jól elbeszélgettünk, hogy fel sem tűnt, hogy 3 óra eltelt. Mindenkinek szívből ajánlom!"
-2023-

Takács Réka

"Tartós, természetes és nagyon szép!"
-2021-

Kodba Veronika

"Gyönyörű, tartós pillák!!! Rugalmas időpontegyeztetés. Mesi nagyon kedves, csak ajánlani tudom mindenkinek."
-2022-

Misák Maja

"Legszebb pillák . Nagyszerű kiszolgálás."
-2021-

MUNKÁIM

Jelentkezz be hozzám!

Ha szeretnél bejelentkezni, vagy bármivel kapcsolatban kérdésed lenne, úgy írj nekem bátran!

bottom of page