top of page
iStock-1296431297.jpg

Sminkelés
 - Pécs és környéke -

Mindegy hány ember fordul meg a kezeink között, sosem leszünk azok, aki "futószalagnak" fogják tekinteni ezt a munkát. A sminkelés egy bizalmi viszony a sminkes és a vendég között, melyet meg kell becsülni. Lehetsz Te menyasszony, készülhetsz kismama fotózásra, vagy a szalagavatódra, esetleg csak jó benyomást akarsz kelteni egy céges bulin, keress minket bizalommal, biztosan megtaláljuk a közös hangot. A legszolidabbtól a legextrémebbig sminkekig, mindent igyekszünk a legjobb tudásunk szerint megvalósítani. Ebben a szakmában sosem lehet "elkényelmesedni", így folyamatosan képezzük magunkat, nyitottak vagyunk az újdonságokra, ezért nyugodtan keress minket, ha egy olyan szakemberre vágysz, aki exkluzív körülmények között, profi eszközökkel, maximális higiéniai feltételek mellett valósítja meg azt a csodasminket, amire Te vágysz.

iStock-1296431297.jpg

Sminkes csapatunk

Az esetek többségében önállóan dolgozunk, de nagyobb volumenű munkák (céges fotózások, nagyobb esküvők vagy színpadi események) esetén megrendelhetőek vagyunk csapatként is. Sminkesként ugyanazt a stílust képviseljük és ugyanazokat az elveket valljuk, így gördülékenyen (és nem utolsó sorban mindig jó hangulatban :) ) tudunk egymással együtt dolgozni. 

Sminkes portfóliónk

wedding-437969_1920.jpg

Menyasszonyoknak

Ha azt szeretnéd, hogy egyikünk készítse el a sminkedet a nagy napon, úgy kérlek írj nekünk és kérj egyéni árajánlatot. Nagyobb esküvők esetén akár ketten is tudunk jönni, illetve Pécstől 65-70km-ig helyszíni kiszállást is vállalunk.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ha bármivel kapcsolatban kérdésed lenne, úgy bátran írj nekünk, vagy hívj bennünket és mi szívesen segítünk!

Munkáink

bottom of page